North Estonia Tourism Foundation

Sihtasutuse Põhja-Eesti Turism reisiteemalisele blogilehele. Oleme pooleteise aasta jooksul palju arenenud ning sageli oma nägu ja olu muutnud, kuid nüüd leidsime oma kodu ning siia me ka jääme! Meie rännublogi keskendub Põhja-Eesti vaatamisväärsustele, inimestele, sündmustele ning sihtkohtadele. Kõik on oodatud meiega jagama oma huvitavaid turismialaseid sündmusi ja lugusid e-maili aadressil: info@northestonia.eeReisimine loob emotsiooni ja mis saaks olla veel parem viis saada inspiratsiooni uue koha avastamiseks, kui tutvuda selle koha ajaloo, huvipunktide või hämmastavate lugudega? SA PET soovitab lugeda KÕIKI lugusid!

Est 78

Find out more here: http://blogi.northestonia.ee/

 

 

http://blogi.northestonia.ee/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s